Română Psihodiagnostic si evaluare clinica

Created 2013-06-05 Health / Abnormal psychology

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Ion Duvac

“Clinica de Psihologie Dr. Ion Duvac” reprezinta locul de intalnire pentru relationare si pentru dezvoltarea de solutii si strategii specifice pentru dumneavoastra. Serviciile clinicii noastre sunt furnizate de psihoterapeuti si consilieri psihologici cu o experienta vasta in domeniul psihologiei, cu rol asumat de a sustine schimbari eficiente de lunga durata si sporirea starii dumneavoastra de bine.
Echipa de psihoterapeuti si consilieri psihologici te asteapta intr-un cadru primitor unde, impreuna cu psihologul tau, poti explora si invata sa folosesti in beneficiul tau si al familiei tale propriile resurse.
1. Psihodiagnostic si evaluare clinica.
Evaluarea psihologica poate fi facuta atunci cand exista o problema sau cand se doreste autocunoasterea (propriei personalitati, a inteligentei etc). Ea se realizeaza in 1 – 3 sedinte, iar instrumentele folosite sunt: interviul, teste psihologice standarizate, observatia etc.
Evaluarea psihologica si psihodiagnosticul sunt More importante nu doar pentru autocunoastere sau pentru depistarea unei probleme, ci si pentru stabilirea unui plan terapeutic, acest proces se realizeaza pe mai multe planuri: la nivel comportamental, emotional, cognitiv si imbina toate aceste aspecte stabilind factorii ce au dus la dezvoltarea unui anumit tip de comportament.

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet

Other services by the same user:

No more services.