Română Avocat specializat în Dreptul Afacerilor, Drept Civil, Drept Penal, Drept Imobiliar, Drept Comercia

Created 2013-06-05 Legal advice / Administrative Law

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Casa De Avocatură Lupu & Partners

Fondată în anul 2005, după o îndelungată experienţă în domeniu, Casa de avocatură Lupu & Partners a încercat şi reuşit să se integreze pe deplin în piaţa juridică din România, oferind clienţilor săi servicii profesionale prompte şi eficiente. Echipa este una tânară, dinamică, eficientă, care se bazează pe o pregătire juridică temeinică şi pe o cultură generală bogată.

Principiul care călăuzeşte activitatea noastră este acesta:
"Avocatul este confidentul şi sfătuitorul clientului"

Temeinicia acestor cunoştinţe elimină ezitările şi erorile, confuziile şi neclarităţile, conferă siguranţă şi fermitate în abordarea problemelor de drept, contribuie la celeritatea soluţionării procesului şi, în cele din urmă asigură pronunţarea unei hotărâri corecte.

Toti avocaţii colaboratori sunt membrii ai UNBR, admişi cu rezultate deosebite, dar cu o puternică experienţă, specializaţi în domenii complexe şi vaste ale vieţii juridice. Ceea ce trebuie reţinut este faptul că More echipa noastră pune pe primul plan interesele clientului, interesele financiare ale avocaţilor trecând pe planul al doilea, acest lucru evidenţiindu-se şi prin tarifele minimale practicate de noi.

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet