Română Oferim toata gama de servicii medicale de medicina muncii, in conformitate cu cerintele legislatiei

Created 2013-06-06 Health / Ear, Nose and Throat

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Centrul Medical Sf. Stefan - Medicina Muncii

Cabinetul de Dermatologie dispune de aparatura ultramoderna si medici cu experienta, care asigura servicii de dermatologie si dermatocosmetica. La cerere, consultatiile de dermatologie se pot efectua si la domiciliu.

Este singurul cabinet din Timisoara in care puteti efectua fototerapie UVB (recomandat pacientilor cu psoriazis si vitiligo).
Videodermatoscopul din dotarea cabinetului asigura diagnosticul precoce si urmarirea cu mare acuratete a afectiunilor cutanate, benigne si maligne.
Cu ajutorul aparatului laser CO2 se pot efectua tratamente ale diferitelor afectiuni cutanate, asigurand o cicatrizare mult mai rapida.

In cadrul Cabinetului O.R.L. va puteti adresa pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor urechii, polipilor nazali, sangerarilor nazale, afectiuni ale corzilor vocale, diminuarea auzului, etc.
Medici primari si specialisti va pot oferi consultatii, servicii de endoscopie, audiometrie, tratamente medicale (inclusiv aerosoli) si de mica chirurgie adresate More copiilor si adultilor.

Cabinetul de Oftalmologie dispune de o dotare moderna pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor oculare precum si pentru consultatii in vederea eliberarii diferitelor certificate medicale.

Serviciile oferite de Centrul Medical Sfantul Stefan se adreseaza atat persoanelor individuale, cat si firmelor si colectivitatilor. Accesul la serviciile medicale se poate realiza individual sau sub forma de abonamente.

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet

Other services by the same user:

No more services.