Română Medic primar Explorari Functionale si Alergologie si Imunologie Clinica

Created 2013-06-06 Health / Specialty Medicine

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Cabinetul Medical De Alergologie Prof. Dr. Carmen Panaitescu

Prof. Dr. Carmen Panaitescu (Bunu), medic primar Explorari Functionale si Alergologie si Imunologie Clinica, asigura servicii medicale de inalta calitate, folosind cele mai moderne mijloace de diagnostic si terapeutice, avand o vasta experienta in domeniul medical si in cercetare.
D-na Profesor este lider de proiect in numeroase proiecte de cercetare nationale si internationale. De asemenea, d-na Profesor coordoneaza lucrari de doctorat si programul de rezidantial pentru specialitatea de Alergologie si Imunologie Clinica in Universitatea de Medicina V. Babes Timisoara.

ALERGOLOGIE - Consultatii adulti si copii peste 1 an
Pacientii care prezinta alergii respiratorii sau cutanate, reactii urticariforme, angioedem, rinite alergice, astm bronsic, alergii alimentare, copii cu bronsiolite repetate sau sindrom tusigen sunt diagnosticati si tratati in cabinetul Prof. Dr. Panaitescu (Bunu).
Se pot detecta si trata alergiile respiratorii sau cutanate la foarte multe categorii de More alergeni: pneumoalergeni (polen de cereale/graminee, buruieni – ambrozia, pomi, animale domestice, mucegaiuri, acarieni), alergeni alimentari, medicamente, metale, cosmetice, detergenti.

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet

Other services by the same user:

No more services.