Română Bioclinica este primul laborator din tara dotat cu un sistem integrat de chimie clinica

Created 2013-06-06 Health / Urology

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Laboratorul De Analize Medicale Bioclinica

Bioclinica este primul laborator din tara dotat cu un sistem integrat de chimie clinica si imunoenzimologie. In plus, este singurul reprezentant al Romaniei care participa anual la sase controale internationale de calitate.

Succesul Bioclinica se datoreaza in primul rand aparaturii ultramoderne, produsa de lideri mondiali in domeniu. Multe dintre sisteme sunt unice in Romania.

Marele atu al Bioclinicii este acuratetea analizelor. De asta are grija echipa de top de medici specialisti, biologi, chimisti, asistente si tehnicieni de laborator. Acestia executa cu profesionalism peste 300 de investigatii de laborator, de la hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, pana la alergologie, si biologie moleculara. Profesionalismul specialistilor este pe masura calitatii echipamentelor folosite.

Bioclinica a creat o retea de laboratoare competitive in Timisoara, Lugoj, Buzias, Arad, Resita, Caransebes, Targu Jiu, Oradea, Deva si Brasov.

Intr-un mediu primitor, vei descoperi More ca analizele pot fi facute intr-un mod placut. Acum nu aveti motive sa le amanati, pentru ca analizele medicale corecte, facute la timp, va protejeaza de probleme.
De aceea am creat LABORATOARELE BIOCLINICA.

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet