Română PSIHOTERAPIE ANALITICA SI SANDPLAY

Created 2013-06-06 Health / Abnormal psychology

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Cristian Constantinescu

PSIHOTERAPIE ANALITICA SI SANDPLAY
- terapia copilului si a familiei acestuia: problemele de vorbire, neputinta de relationare cu ceilalti si pasivitate, anxietate, performante scolare scazute, agresivitate sau auto-agresivitate, deficitul de atentie si hiperactivitate, enurezis. In paralel cu sedintele acordate copilului, este necesara si o serie de sedinte cu parintii sau tutorii copilului.
- terapia adolescentului: anxietate sociala sau absorbtie in grup si pierderea identitatii, depresie insotita de ideatie suicidala, abuzul de substante psihoactive (alcool, droguri, etnobotanice), sexualitate dezordonata, cautarea unui partener, lipsa acuta a sensului existentei, pierderea sentimentului religios, consiliere vocationala (alegerea unei profesii).
- terapia persoanei adulte: psihosexologie, anxietate, depresie, excitatia maniacala, depresia si anxietatea adultului realizat social si economic, orientare sau reorientare profesionala, urgente spirituale, dezvoltarea personala in More cazul crizei de la mijlocul vietii sau in cazul tranzitiei catre varsta a treia.
- terapie de cuplu
- psihoterapie de suport si insotire in cazul tulburarilor psihosomatice (tulburari cardiace sau hipertensiune, tulburari hormonale, probleme dermatologice, tulburari digestive sau de tranzit precum gastrita, ulcer, constipatii, colon iritabil), in cazul bolilor rebele la tratament, sau fara tratament alopat cunoscut (cancer, distrofie musculara, probleme ale articulatiilor si oaselor).

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet

Other services by the same user:

No more services.