Română Andrei Hosciuc - psiholog - psihoterapeut

Created 2013-06-07 Health / Industrial and organizational psychology

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Andrei Hosciuc

Timpul devine tot mai scurt iar viata de zi cu zi aduce o serie de provocari si dificultati, fiind tot mai dificil sa le facem fata pe cont propriu. Oamenii apeleaza la psihoterapie tocmai pentru solutionarea acestor probleme.
Spatiul limitat nu ne permite o expunere in detaliu a acestora, dar in linii mari, voi prezenta cateva exemple de probleme cu care lucrez:

Psihoterapia persoanelor care intampina probleme de comunicare, exprimare emotionala, agresivitate, probleme de relatie, stima de sine scazuta, probleme la locul de munca, izolare, furie, sentimente de esec, dificultati economice, crize existentiale.

Psihoterapia persoanelor discriminate sau abuzate fizic, sexual, emotional, moral. Recuperare dupa doliu / pierdere, divort/ separare.

Psihoterapie si dezvoltare personala a copilului cu tulburari emotionale si de comportament.

Copii care intampina probleme scolare, dificultati de adaptare. Copii care au suferit pierderi semnificative, copii cu More parinti divortati.

Psihoterapie si dezvoltare personala a adolescentului. Probleme de adaptare, integrare, difictultati scolare, probleme de relationare.

Psihoterapie si suport persoanelor cu tentativa suicidara, depresie, stres, anxietate.

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet