Română Hipnoza clinica, terapie ericksoniana si tehnici de relaxare

Created 2013-06-07 Health / Cognitive psychology

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

Facebook AirPersons

Romania Delia Aldescu

Psihoterapia este foarte utila pentru persoanele care nu sufera neaparat de o tulburare psihiatrica, ci care se confrunta cu o problema sau o stare care pare la acel moment de nerezolvat. Oamenii apeleaza la psiholog cand au nevoie sa fie ascultati, sa-i inteleaga pe ceilalti, si pe ei insisi.

Daca te afli in urmatoarele situatii poti apela la sprijinul meu:
Nu faci fata stresului aparut intr-un anumit segment al vietii tale (ex: stresul provocat de un divort, de piederea unei persoane dragi, de pierderea starii de sanatate, de schimbarea sau pierderea locului de munca etc.), te confrunti cu tulburari alimentare (anorexie, bulimie) sau intampini dificultati in relationarea cu persoanele dragi ori semnificative din viata ta (partener, parinti, copiii sau orice alta persoana care are un anumit impact in viata personala) sau ai fobii, tulburari de alimentatie, adictii, probleme de integrare, probleme sexuale, timiditate, depresii, atacuri de panica.

Aplicatiile psihoterapiei More sunt diverse, iar vestea buna este aceea ca nu au contraindicatii.
Si pentru ca este important sa avem incredere in persoana careia ii povestim despre gandurile sau nevoile noastre cele mai intime, in cadrul psihoterapiei se garanteaza confidentialitatea absoluta.

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet

Other services by the same user:

No more services.