Română Psiholog clinician specialist Gubavu Stefania Elena

Created 2013-06-07 Health / Personality psychology

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Stefania-Elena Gubavu

Evaluare si interventie psihologica pentru copii - Copiii sunt dependenti de familie si de mediul de viata. Orice schimbare care apare este traita mult mai puternic de catre ei. Divortul parintilor, boala sau decesul unei persoane de care acesta este atasat, aparitia unui frate/unei surori, sunt evenimente semnificative, care pot zdruncina increderea in sine a copilului, capacitatea de a da si a primi afectiune etc.
Interventia psihologica in astfel de situatii are ca obiective evaluarea mediului familial, evaluarea nevoilor copilului, consilierea parintilor pentru a-l ajuta pe copil sa dezvolte mecanisme sanatoase de adaptare, incurajarea lui de a se exprima pe sine etc.
Un alt obiectiv al demersului terapeutic il reprezinta si evaluarea aptitudinilor copilului pentru o mai buna valorizare a acestora in procesul de invatare sau in activitatile de timp liber;

Evaluare si interventie psihologica pentru adolescenti – Varsta a cautarii sensului propriu si a definirii de sine, mai More ales prin confruntarea cu imaginile parentale, adolescenta este o perioada tumultoasa, cu multe intrebari, care ne ajuta la alegerea drumului propriu in viata.
Evaluarea si interventia psihologica pentru adolescenti sunt centrate pe constientizarea de sine, identificarea calitatilor, resurselor, si incurajarea adolescentului de a gasi cai proprii de depasire a obstacolelor din prezent;

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet

Other services by the same user:

No more services.