Română Psiholog principal psihologie clinica – supervizor

Created 2013-06-08 Health / Educational psychology

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Iulia Pantazi

Servicii oferite:
Acest cabinet a fost deschis inca din 2006 pentru a oferi servicii precum evaluare psihologica, evaluare logopedica, consiliere psihologica, implementarea la clasa a Programului Educational Teacch (2008), terapie comportamentala aplicata la copilul cu ADHD, autism – ABA si PECS.

Avand la baza o formare profesionala continua, din 2006 sunt trainer si sustin programe de pregatire pentru toti cei care isi doresc sa se perfectioneze in domeniul psihologiei clinice, domeniul dizabilitatii si cel al terapiei comportamentale.

Cred in relatiile construite pe respectul reciproc si toti cei care trec pragul cabinetului meu se conving repede ca au gasit in mine un partener de incredere.

Fiecare dintre noi poate cunoaste propriul succesul, daca invata cum sa si-l construiasca, si tocmai asta incerc sa le transmit celor din jur. Indiferent cat le-ar fi de greu in viata, exista cineva care ii poate ajuta, care le poate arata ca viata e cu adevarat frumoasa daca stii More sa o privesti. Am vrut sa fiu acel cineva. Si cred ca am reusit!

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet

Other services by the same user:

No more services.