Română Psihologia muncii si organizationala

Created 2013-06-11 Health / Psychogeriatrics

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Mircela Rosoiu

In primul rand pentru ca aveti toate sansele sa fiti ajutat daca cereti ajutorul unui psiholog. Amanarea acestui demers nu va rezolva problema, ci dimpotriva ea se poate agrava. Chiar si cand simptomul care va ingrijoreaza sau deranjeaza „trece” pur si simplu, ati plati un anumit pret mult prea mare, adica ati pierde o cantitate de energie substantiala pe care ati fi putut-o folosi pentru redescoperirea resurselor proprii.
Dar cel mai probabil pentru ca ati parasi vechile prejudecati si etichetari conform carora doar oameni”tulburati” vin la psiholog si ati descoperi ca oameni obisnuiti cu probleme obisnuite aleg sa se opreasca din tumultul vietii cotidiene si sa-si rezolve problemele.

Ca psiholog si terapeut format in Analiza Tranzactionala, cred profund ca in toti oamenii exista o tendinta naturala catre sanatate mentala si fizica, care ramane vie si continua sa se manifeste indiferent de gravitatea simptomelor clientilor nostri, si pe care noi, terapeut si client, ne bazam in More procesul de vindecare.

Metodele si tehnicile pe care le folosesc in lucrul meu cu clientii sunt: dialogul, teste creion hartie, chestionare de personalitate, tehnici de relaxare - inclusiv tehnici de respiratie, precum si tehnici in care este implicat corpul.
In terapia de familie folosesc abordarea sistemica care presupune ca familia este un sistem si, schimband o singura parte a sistemului (de exemplu, un comportament sau un mod de a gandi devenit in timp nenecesar si contrapro

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet

Other services by the same user:

No more services.