Română Psihoterapie: individuala, de cuplu, de familie, de grup

Created 2013-06-11 Health / Industrial and organizational psychology

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Daniela Nicut

Psihoterapia este utila oricarui om care sufera si se teme, toti suntem oameni, toti trecem prin astfel de momente. Situatiile dificile din viata noastra ne obliga sa reflectam si, de cele mai multe ori, ajungem sa intelegem ca pentru a atinge binele pe care ni-l dorim, avem de privit in fata ceea ce nu ne place sau ceea ce ne doare.
Limpezirea a ceea ce ne aduce suferinta ne ajuta sa vedem soarele din viata noastra. Pentru asta trebuie sa ne folosim mintea si sufletul la a ne confrunta cu viata proprie si nicidecum la a ne retrage din fata ei.
Autoamagirea (de genul “eu nu am nimic de imbunatatit”) produce suferinta, vina, autolimitare, stagnare psihica, impiedica evolutia. Cand insa facem efortul de a ne privi intreaga viata cu rabdare, implicare si deschidere, aceasta capata sens, ne bucura, ne multumeste, ajungem sa ne-o traim in aceasta clipa, pentru ca doar la momentul prezent putem trai.
Asumarea propriei vieti ofera libertate, cere More responsabilitate, permite schimbare, cere implicare. Nemultumirea din viata proprie apare cand nu vrem sa acceptam ceea ce suntem si ceea ce putem fi. Acceptatarea si intelegerea aduc in schimb implinire, satisfactie, impacare cu sine si cu viata.

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet

Other services by the same user:

No more services.