Română Psihoterapie cognitiv-comportamentala - psihoterapie integrativa - psihoterapie de cuplu si familie

Created 2013-06-11 Health / Evolutionary psychology

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Mihaela Comisel

Despre psihoterapie
Psihoterapia este un proces de asistenta psihologica care are ca scop diminuarea sau eliminarea unor simptome, precum si reechilibrarea personalitatii in functie de unicitatea fiecarei persoane.
Psihoterapia are ca scop investigarea si intelegerea naturii conflictelor psihice care nu se poate realiza decat pe baza unei relatii interpersonale de calitate intre client si psihoterapeut.
Prin abordarea integrativa a psihoterapiei, clientul este prvit in complexitatea si unicitatea lui, unificand nivelele lui afective, comportamentale, cognitive, spirtuale si corporale astfel incat strategia psihoterapeutica sa fie una personalizata.
Totul in psihoterapie este sub umbrela confidentialitatii, exceptie facand situatiile in care siguranta pacientului sau ale altor persoane este pusa sub pericol si exista necesitatea imperioasa a informarii psihiatrului, a medicului de familie sau a persoanelor apropiate clientului, dar si in acest caz, sunt informatii care se vor More transmite doar respectand protocolul incheiat cu clientul.

Cum iti dai seama ca ai nevoie de psihoterapie (ajutor de specialitate)?
De obicei, persoanele aflate in aceste cazuri sunt in prima faza confuze, adica au incercat sa vada cum s-au descurcat si alte persoane in situatiile lor, au vorbit probabil cu familia sau cu prietenii, sau pur si simplu au dus pe picioare suferinta lor ascunzandu-se de cei din jur.

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet

Other services by the same user:

No more services.