Română Evaluarea convingerilor de baza, analiza constelatiei de familie si ordinea nasterii

Created 2013-06-11 Health / Analytical psychotherapy

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Oana Gabriela Badea

Oana Gabriela Badea
Sunt psiholog, psihoterapeut adlerian, trainer. Experienta, practica si numeroasele cursuri la care am participat mi-au arat ca putem alege: sa ne schimbam atitudinea, sa cautam mai mult de doua solutii, sa valorificam calitatile pe care le avem.

Te invit in cabinetul de psihoterapie, unde prin incurajare, intr-o maniera non-directiva si empatica, intr-o relatie care nu permite critici sau etichetari, poti gasi cadrul pentru a intelege situatiile in care te simti incurcat si exersa cautarea solutiilor potrivite pentru tine.

Evaluarea convingerilor de baza, analiza constelatiei de familie si ordinea nasterii, analiza amintirilor timpurii, analiza viselor si art terapia sunt tehnici terapeutice pe care le vom descoperi impreuna in cadrul sedintelor de psihoterapie.

“Aveti curajul de a fi imperfecti!” Alfred Adler
Servicii oferite:
Psihologia adleriana (psihologia individuala).
In cadrul activitatilor desfasurate in cabinet vom aplica principiile More psihoterapiei adleriene potrivit careia persoana este un intreg al carui comportament este inteles mai bine daca este vazut tot stilul vietii, fiecare persoana este unica, fiecare dintre noi avem un scop unic spre care ne miscam, de multe ori scopul nu este constient, modul in care intelegem lumea este influentat de convigerile noastre formate in copilarie si fiecare persoana are innascut sentimentul de comuniune sociala.

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet

Other services by the same user:

No more services.