Română Testarea personalitatii si a nivelului de inteligenta QI (6-80 de ani)

Created 2013-06-11 Health / Sport psychology

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Carmen Docan

Evaluare si testare psihologica
Testarea personalitatii si a nivelului de inteligenta QI (6-80 de ani)
Consiliere psihologica
Psihoterapie individuala, de cuplu, familie si de grup

Evaluarea psihologica se efectueaza printr-un interviu acompaniat de administrarea de teste sau chestionare psihologice. Psihologul clinician contribuie la diagnostic si la tratarea tulburarilor psihopatologice, el explica anumite fenomene observate: patologii, forme de suferinta, consecinte ale dramelor vietii (traume, stres, evenimente cu incarcatura afectiva.

Consilierea psihologica se refera la suportul sau sustinerea psihologica oferita de un specialist unei persoane aflata intr-o situatie, evident stresanta pentru care nu gaseste solutii sau nu mai are puterea sa le gaseasca.

Psihoterapia este cunoscuta drept “vindecarea prin discutii”, ea iti ofera un sentiment de eliberare prin dezvaluirea problemelor cu care te confrunti. Psihoterapia functioneaza in baza unor metode, tehnici More terapeutice ce au ca scop restructurarea/ modificarea gandurilor, sentimentelor si comportamentelor aferente.

Una din functiile esentiale in viata noastra este aceea de a povesti. Prin poveste ca forma fundamentala de comunicare aprofundam autocunoasterea, devenim constienti de propria noastra viata.

In viata de zi cu zi, noi le spunem permanent celorlalti cine suntem, ce interese avem, impartasim fragmente din noi insine celor cu care intram in contact.

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet