Polski Activitati de consiliere psihologica a copilului, adolescentului, adultului, cuplului si familiei.

Created 2013-06-11 Health / Evolutionary psychology

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Corina Oteanu

Servicii oferite:

In cabinetul de psihologie SIMBOL, se ofera consiliere psihologica tuturor acelora care simt nevoia unui sprijin intr-un moment al vietii lor. Metoda de consiliere pe care o practic se numeste P.E.U. (psihoterapia experientiala a unificarii). Este o metoda de psihoterapie, consiliere si dezvoltare personala experientiala, in grup si individuala, de sine statatoare, romaneasca ce promoveaza autenticitatea, spontaneitatea si ecologia relatiilor intreumane.

Prin reintalnirea cu sinele, persoana se centreaza pe sursa eterna si inepuizabila de echilibru. Aceasta stare se atinge prin metode art-terapeutice si creative, drama-terapeutice, care au rolul de a dizolva granitele rigide ale eu-rilor! Doar in contact cu sinele profund devenim autentici si spontani, precum am fost odata pe vremea cand eram copii!
Paradoxal, abia atingand din nou acea stare din copilarie, de emotie vie si bucurie sincera de a trai, reusim sa devenim cu adevarat maturi si sa dobandim o More reala bunastare!

In cabinetul psihologic, nimeni nu este judecat si toti clientii beneficiaza de confidentialitate absoluta, indiferent de religie, rasa, convingeri politice, orientari sexuale, grad de educatie, varsta, statut social, sex.

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet

Other services by the same user:

No more services.