Română Cabinet de Psihologie - Voicu Ana Gabriela

Created 2013-06-11 Health / Psychology

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Gabriela Voicu

Ai avut momente cand te-ai intrebat daca sa apelezi la serviciile unui psiholog si cu ce te-ar putea ajuta el concret? In cazul in care te afli in fata unor astfel de intrebari, iata cateva informatii.

La psiholog poti apela pentru orice problema care iti afecteaza calitatea vietii, pornind de la problemele care iti afecteaza calitatea vietii intr-o mica masura, pana la acele probleme care au ajuns sa te invalideze social si sa iti schimbe viata. Sunt probleme care cauzeaza un distres mai mic, fie ca sunt obstacole temporare sau cu o durata mai lunga, insa pot fi probleme care au generat situatii in fata carora te-ai resemnat. Astfel de probleme pot fi: nehotararea fata de o decizie personala sau profesionala, depasirea unor temeri, un examen decisiv, o mai buna gestionare a emotiilor, probleme alimentare, insomnie, dificultati in controlul impulsurilor, agresivitate. Problemele insa pot ajunge sa iti diminueze simtitor placerea si bucuria de a trai, unele ajungand chiar la More invalidarea functionarii sociale, situatii in care ajutorul unui psiholog este foarte important.

Dintre cele mai cunoscute si frecvente probleme sunt: depresia, anxietatea, atacul de panica, fobia sociala, agorafobia, tulburarea obsesiva-compulsiva, disfunctii sexuale, obezitatea, anorexia nervoasa, bulimia, dependenta de alcool, droguri, jocuri de noroc, ideatie suicidara si tentative de sinucidere.

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet

Other services by the same user:

No more services.