Română Cabinet psihologic - Psihoterapie integrativa - Ionita Loredana Ileana

Created 2013-06-11 Health / Evolutionary psychology

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Loredana Ileana Ionita

Viata e mai mult decat o simpla supravietuire. Cu cat devenim mai constienti de fiinta noastra completa: corp, emotii, minte si suflet, cu atat experienta vietii pe Pamant este mai plina de BUCURIE. Cu cat RESPIRAM CONSTIENT fiecare parte din noi, iubind-o si acceptand-o, cu atat ZAMBETUL de pe fata noastra va fi mai larg si mai stabil. Cu cat ne luptam mai putin si ne jucam mai mult, cu atat vom fi parte din curgerea numita VIATA. Totul sprijina alegerile noastre; constiente sau nu, ALEGERILE ne creeaza realitatea. Nimic nu este intamplator.
Imi permit sa primesc darul momentului prezent si sa am incredere in ceea ce-am creat?
Tu ce alegi sa traiesti AICI SI ACUM? Realitatea aparuta din alegerile tale constiente, sau realitatea altora in care esti doar o marioneta miscata de sforile papusarului de care, de cele mai multe ori, nici nu-ti dai seama?

Cine sunt:

Eu sunt ceea ce sunt. Am ales sa-ti fiu oglinda si suportul pe drumul tau in gasirea propriilor raspunsuri despre More tine, despre ceilalti, despre lume. Eu insami sunt intr-un activ proces de reamintire, ales constient, a cine sunt cu adevarat. Am o viziune holistica asupra omului si lucrul cu respiratia constienta ma ajuta sa accesez niveluri profunde ale fiintei umane.
Servicii oferite:
New life coaching. Trairea propriei vieti cu un grad de libertate din ce in ce mai mare. Disparitia unor dezechilibre fizice si psihice prin vindecarea traumelor personale si transgenerationale.

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet

Other services by the same user:

No more services.