Română Psihoterapie cognitiv-comportamentala individuala

Created 2013-08-07 Health / Evolutionary psychology

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Mihaela Dancea

● Psihoterapie cognitiv-comportamentala individuala pentru o gama larga de probleme, precum depresie, probleme de anxietate, probleme de somn, atacuri de panica, tulburari alimentare, doliu, fobii, probleme de adaptare, stres, probleme de furie, adictii si dependente, dificultati de a lua decizii, tulburari de personalitate, ipohondrie etc.;
● Psihoterapie cognitiv-comportamentala de cuplu;
● Dezvoltare si optimizare personala;
● Autocunoastere;
● Consiliere pentru controlul greutatii corporale (slabit).

Psihoterapia este un proces in care folosim tehnici specifice pentru a ameliora diverse probleme de ordin psihologic sau pentru a dezvolta sau mentine starea de bine a persoanelor. Astfel, in cadrul acestui demers, dvs. aflati mai multe informatii despre problemele, emotiile, comportamentele, gandurile si trairile dvs. si invatati cum sa le ameliorati sau sa le faceti fata eficient.

Psihoterapia cognitiv-comportamentala investigheaza relatia dintre ceea ce persoana More gandeste, ceea ce simte si ceea ce face. Acest tip de terapie va ajuta sa va identificati credintele si comportamentele nesanatoase, negative si sa le inlocuiti cu unele benefice, sanatoase, pozitive. Aceasta este una dintre formele cele mai eficiente de terapie in abordarea problemelor de natura psihologica, bazandu-se pe numeroase studii stiintifice.

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet

Other services by the same user:

No more services.