Română Psihoterapie si consiliere cognitiv-comportamentala

Created 2013-08-07 Health / Analytical psychotherapy

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Carmen Pasca Ildiko

Evaluare si psihodiagnostic clinic - presupune aplicarea unor teste si al unui interviu in urma caruia se stabileste un diagnostic precis.
Psihoterapie si consiliere cognitiv-comportamentala - presupune o interventie eficace si de durata medie sau scurta pentru ameliorarea unor tulburari psihologice precum anxietatea, depresia, dependenta de substante, stresul post-traumatic si altele. Interventia se focalizeaza pe identificarea si modificarea gandurilor care stau la baza emotiilor si comportamentelor noastre.
Autocunoastere si dezvoltare personala - presupune identificarea si dezvoltarea punctelor tari (calitati) ale fiecarei persoane si cunoasterea si limitarea influentei punctelor slabe (neajunsuri).
Psihosexologie individuala si de cuplu - presupune o interventie individuala sau de cuplu, focalizata pe tulburari ale functiilor sexuale la femei si barbati.
Terapie individuala , de cuplu, de familie - beneficiarii terapiei cognitiv- comportamentale pot fi copii, More adulti, varstnici. Interventiile terapeutice se pot realiza individual, cu partenerul de viata, cu toti membrii familiei.

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet

Other services by the same user:

No more services.