Română Psihologia Muncii si Organizationala

Created 2013-08-07 Health / Counseling psychology

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Daniela Filip

Psihologia Muncii si Organizationala:
Pentru a fi performanti, angajatii unei companii trebuie sa simta faptul ca reprezinta o parte importanta din ea, ca participa activ la viata, cresterea si dezvolarea acesteia.

Pentru a avea informatii despre gradul de implicare, de concentrare si capacitatea de comunicare in conditii normale, de stres sau de conflict ale angajatilor, pentru a afla ce-i motiveaza sau demotiveaza pe angajatii din compania dumneavostra; pentru a putea determina masura in care angajatul poate da un randament mai mare in echipa sau solitar, pentru a-i oferii insusi acestuia posibilitatea de autocunoastere, de constientizare a eventualelor erori sau deviante si corectarea acestora este necesara evaluarea psihologica periodica.

Legislatia actuala H.G. Nr: 335/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor, precum si Legea Sanatatii si Securitatii in munca nr 319/2006, impun atat efectuarea unui control medical cat si o verificare a aptitidinilor More psiho-profesonale la angajare, periodic, promovarea, reluarea sau schimbarea activitatii angajatului sau la solicitarea institutiilor abilitate.

Astfel, astept solicitarile dumneavoastra pentru urmatoarele servicii:
- analiza psihologica a muncii;
- evaluarea psihologica si emiterea de avize si rapoarte de evaluare psihologica in vederea angajarii, selectiei, autorizarii, atestarii sau mentinerii in functie sau la solicitarea factorilor de decizie ai institutiilor abilitate.

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet

Other services by the same user:

No more services.