Română Interventie/asistenta psihologica

Created 2013-08-07 Health / Clinical psychology

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Niculina Gheorghita

- Terapie centrata pe solutii (individuale si de grup);
La baza acestei abordari sta teoria alegerii: in orice imprejurare noi alegem tot ceea ce facem, inclusiv fericirea si nefericirea pe care le simtim, ceea ce inseamna ca detinem un control asupra vietii noastre mult mai mare decat ne putem imagina. Este iluzoriu sa credem ca problemele noastre sunt determinate de exterior, cand de fapt motivatia faptelor si alegerilor noastre, atat a celor fericite cat si a celor nefericite se afla in interiorul nostru.
Aceasta abordare pune accentul pe responsabilitatea personala pentru tot ceea ce ni se intampla, pe decoperirea resurselor proprii pentru a deveni independenti emotional, mental si spiritual.
Aici gasiti suport emotional si rational pentru a va accesa resursele necesare pentru elaborarea solutiilor pertinente in situatiile experientiale existente.

- Terapii standard de relaxare si sugestive;
Terapia iertarii sau Calatoria este o terapie prin care More clientului ii este indusa, prin tehnici de respiratie si relaxare, o transa adanca in care el ramane in permanenta constient, realizandu-se astfel o forma profunda de autoexplorare asistata. Se lucreaza interactiv atat pe axa timpului orizontala trecut-prezent-viitor (clientul poate accesa momente din starea de fetus sau chiar din alte existente) cat si pe axa timpului verticala – de activare a Potentelor Creativ-Creatoare.

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet

Other services by the same user:

No more services.