Română Organizare de workshop-uri si grupuri de dezvoltare pentru copii, adolescenti si persoane adulte;

Created 2013-08-07 Health / Clinical psychology

$ 0 - 10 min

2 Free minutes

Ask for free

 

Verified via

AirPersons

Romania Vanda Stoichita

Intocmire de evaluari, rapoarte, studii de caz, caracterizari, avize. Transmiterea lor in timp real catre terti (sectoare, institutii interesate).
Inregistrarea datelor obtinute prin metodele de evaluare. Asigurarea protectiei si securitatii inregistrarilor si dosarelor.
Consilierea psihologica se adreseaza persoanelor aflate intr-o situatie de impas si urmareste restabilirea echilibrului interior si exterior al utilizatorului serviciilor psihologice.
Interventii specifice prin programe de recuperare pentru persoanele cu nevoi speciale sau aflate in dificultate, terapia tulburarilor de adaptare si socializare (ADHD, autism etc.). Evaluarea nevoilor individuale ale beneficiarilor: autonomie personala, comunicare, locomotie, mobilitate generala, isoricul „recaderilor”, continenta, sanatate mentala si cognitie, preocupari, preferinte de activitati, nevoi de educatie si culturale, riscuri.
Coordonarea activitatilor de formare a deprinderilor de autoingrijire si igiena More personala.
Consiliere suportiva pentru bolnavi in stadiul terminal.
Consiliere si orientare sociala si vocationala, ce include identificarea aptitudinilor, valorilor si intereselor profesionale ale individului; identificarea congruentei dintre aptitudinile, valorile si interesele profesionale si posibilitatilor de dezvoltare. Dezvoltarea capacitatii de luare a deciziilor privind cariera si a deprinderilor de integrare pe piata muncii. Optimizarea muncii in echipa si depistarea tarelor echipei.

report

Price per minute: $ 0 · Cancellation cost: $ 0

PRICE INCLUDES eye PRICE DOES NOT INCLUDE exclamation
0

Positive votes

0

Negative votes

0

Favorites

No comments yet

Other services by the same user:

No more services.